Monday, 29 August 2011

Selamat Hari Raya Aidilfitri....



ok2...for ur information bloggers, ain dah siapkan "karangan" panjang utk blog ain nie tapi tetibe tadi BB stuck!!duhhhh~ i hate it! ok lah...lets talk bout raye...ape pandangan korg pasal raye???utk budak2 mcm biaselah yg diorg tau raye nie g umah org, makan2 jap then bla dgn duit raye dia...xsempat kuar umah terus bukak sampul then amik duit raye...bersepah sampul tuh kat merata2 tempat...kalo ain, ain simpan sampul duit raye tuh..ain suke kumpul everything yg ain dpt...for example my price tag!hahaha...ok then, kalo bagi ain...definition raye ain lebiyh kepada reunite back people from far away which is too long never go back to hometown....dgn cara nie maybe dpt sambung kan balik tali silaturrahim yg dah lame terungkai akibat dah lame xbersua muke....hehehehe...raye jugak lah saat yg paling ain tunggu...coz dpt duit raye opkos! 2nd sebab time2 raye nie jelah makanan yg rarele kita jumpe akan ada...mcm nasi impit, lemang, kuah kacang, rendang itik, kuah lodeh and most of all my fav kuih raye Almond London and Cornflakes Chocolate!!!weeee~ they are so yummy! ain suke sgt2...hehehe...arey juga lah mase utk main mercun!!booom! ain suke main mercun!!hahahaha....nmpk je ain nie lembut pada luaran tp dalamn kental wooo....main mercun nie satu kemestian bila menjelang raye....hehehe..hmmm..ape ag mau cter erk??hahhhh!baju raye...!!!satu perkara yg wajib ade bila raye...tahun nie theme color for my family is blue!color biru laut gituh..hehehe...makin xsbr ain nak raye...padahal pose pon xpenuh!tetttt! kantoi sudah!!!hahahaha...ok..ain  nak wat satu confession kat cnie...ain WINDU sgt2 kat ; KERAZ, STPD frenz, Form6 frenz, Springhill frenz and MICET frenz...!!!hehehehe....diorg nie soo precious bg ain....suke duke selalu bersama....alhamdulillah...>.< hmmm...so end of this story i want to take a chance to wish SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI...MAAF ZAHIR DAN BATIN!!!! semoge raye kali nie mendapat keberkatan dan keredhaan dari Allah SWT...insyaAllah...


sepuluh jari tersusun memohon keampunan andai melakukan kesalahan...