Monday, 24 December 2012

tentang dia


heyhhh..i miss you! hahaha today nothing much to do..now aku asyik bgon lewat je..pukul 11am baru bgon n mam xkejutkan aku as usual pon..mybe dh ponek kot nk dok kejot anak dara dia yg sgt2 degil ni kot..hahah time aku tulis entry ni aku baru pas mandi, sarapan and teros on9 sbb tgk lappy sdg hibernate, so on lah terus kan..haha ok, mau cter ape arinie erk? hurmmm~ eh jap!today is Christmas so Merry Christmas to those yg celebs k =) 

btw aku ade buat satu kesalahan besar kat seseorg...dia malu atas perbuatan ain tuh..huhu alahai, i'm so sorry babe...bila ain tgh marah,bdn hangin je mcm tuh lah..segala benda terkeluar and terlepas without any intention...hukhuk i'm begging your pardon...sokey kalo pasnie awk xnk lyn ain lagi,ain xkisah sbb ain tau kesalahan ain tuh sgt besar tp ain betul2 mntk maaf...huhuhu =.=" msty dia sgt2 marah kat ain..entahlah...manusia melakukan kesalahan kan and i realize that this is my biggest mistake...huhu =.=" sorry awkkkk... 

okeyhh now ain sedang belajar masak aw...ain mntk mama ajarkan ain masak asam pedas...coz ade budak itu sgt2 suke mkn asam pedas..so, i'm on my way to belajar masak that dish...sila tunggu yer awk!hehe yummmy~ arituh ain dh mskkn utk dia spagetti and dia sgt2 sukekan spagetti yg ain masak tuh..ain ade reserved that spagetti utk emaa aw..and dia dgn rakus nyer mintak kat emaa, weyh,aku nk spagetti farah lagi..ko xpyh mkn..haha something liddat lah yg dia ckp kat emaa haha sengal lah dia tuh..padahal ain dh bungkuskan byk spagetti utk dia n dia makan sorg2 with me but still xcukup..ambuihhh~ byk btul makan yer..hoho pastuh mama ade bekalkan utk ain masak lemak ikan masin n nenas aw..una n ina xmkn lauk tuh so ain g jmpe dia makan kat kedai puyuh, ain bwk kek secret recipe ain beli time kuar dgn mama ptg tuh.. suke tgk dia makan..chumellll sgt2!heheh licin lah lauk yg mama bwk tuh..dia sgt2 suke lauk tuh..alahai budak itu, makanan ape je yg dia xsuke..sume dia suke..hehehe eh ade lagi satu...mase raye haji kot, xingatlah..hehe mama ade masak rendang itik n rendang ayam..then mama ade bungkuskan rendang itik utk dia satu tupperware k..ain bg je kat dia, xkuar mkn pon dgn dia, feel malas plk nk kuar hehe =D pastuh balik umah dia tuh, dia terus makan..then esoknyer dia demammmmm~ huhu ciyan dia...mama ckp mybe sbb dia baru first time makan itik then mkn byk plk tuh, tuh yg demam kot..hehehe tulah, rakus mkn rendang itik sorg2..haha now, bila mama n ayah masak rendang itik msty ingat dia..hehe =P rindu nyer kat dia...=") k lah, gtg..bubye~ 

xoxo..Farah Ain..

No comments:

Post a Comment