Sunday, 20 January 2013

little things bout ladies


ok, hari nie aku nk share something lah kan pade guys kat luar sane yg dok tertanya2 mcm mane perangai perempuan bila dh jatuh cinta...hahah org selalu akan ckp mkn xkenyang, mandi xbasah, tido xlena..alahai it was so old school ok...xdelah smpy mandi xbasah kan...kalo dh smpy kena mandi wajib tuh opkos lah kena mandi smpy basah...haha shit! =D there you go some list how we, ladies action when fall in love...=) 

**opkos lah dia akan selalu call or msj mamat tuh oii...dh kate syg, msty lah nk tau dia buat ape, dh makan ke belom...dlm erti kate lain care pasal dia...yeahh! itu tanda nya kami dh start syg anda yer wahai lelaki...

**buat pape je msty teringatkan dia..haha cannot be deny lah kan...even tgh mkn, mandi, tgk tv, sidai baju lah sume msty dok teringatkan dia...siap mimpi2 ag..haha perghh~ dh tahap angau dh kalo gtuh oii..haha 

**akan masakkan something utk si dia..hehe org kan pernah ckp melalui masakan lah kita boleh express kan ase syg kite pada semua org...kire kite msk dgn kasih syg lah gtuh hehe..mcm aku..aku suke masak...n always upgrade my cooking skill for someone i love..hohoho ^..^ lagi satu lelaki kan suke pompuan yg pandai masak..so, pompuan jgn malas ke dapurnye..=)

**xtau nk pakai baju ape bila mau kuar same2...haha selalu berlaku pada perempuan2 yg sedang kemaruk bercinta yer...smpy berjam2 dok melanguk depan wardrobe sbb xtau nk pakai baju ape..mcm pilih ikan kat pasar lamenyer...haha aku pon selalu je mcm tuh...contohnya nak kuar dating pukul 2pm, pukul 10am dh bgon, siap2, pilih baju tudung sume..haha sengal! 

**akan timbul ase jeles bila tgk dia dgn pompuan lain..pompuan nie hati dia lain sikit...kami xsuke berkongsi...n even nobody love to be share kan...so guys should be more understand bout girl's feeling...jgnlah dok kuar dgn pompuan lain, gedik2 dgn pompuan lain..at least tau lah batas2 yer bila awak tuh dh ade gf yer...hati kami mudah terusik..take note bout that..

**rindu bila berjauhan..yeahhh!yg nie lah yg paling common sekali kan...bila dok jauh,makinlah kerap call n msj sume kan sbb dh terlalu rindu...xsbr nk jmpe..ase mcm sehari tuh xjmpe hati ase resah je..haha ok, that was so jiwang!!=D 

**menangis pasal lelaki tuh...aku xtau lah most girls mcm nie ke x..tp kalo aku thats totally true...sbb pompuan selalu pkr jauh dlm sesuatu hubungan tuh...until one moment bila dh terlampau pkr and that guy x bg feedback yg baik ke, sure dia akan nangis...again,aty pompuan kan cepat tersentuh...dia boleh nangis tanpa sebab..huhu sad thing..="(

**everything yg nak di beli msty nk beli yg kapel set punyer..hahaha guys, kami suke sesuatu yg pasti aw...thats y kami suke beli everything yg look like couple things, mcm t shirt, keychain, kasut, pencil, notebook n mcm2 ag lah..sbb kami nk sume org tahu yg kami syg anda..hoho =D

**akan letak pic laki tuh as wallpaper...hoho betul kan ladiessss!??! aku pon selalu buat mcm tuh oii..sbb dh syg kat dia, ase tenang je bila tgk pic dia kat wallpaper kita...haha this cannot be deny k..absolutely relate sgt..hoho 

**last but not least, mention bout you to our familiessss that we are in love with you! <3 <3

xoxo..Farah Ain..

No comments:

Post a Comment