Sunday, 27 January 2013

my closet

heyh heyh heyh...

pernah x korang ase yg closet korg tuh dh penoh dgn segala mcm baju pastuh korg still ade nafsu nk shopping lagi..??pfffttt~ ase mcm nk hantuk2 kan kepala kat dinding je kan..dah tau almari awok tuh dh penoh dgn baju but still nk shopping..kalo ade duit xpe jugak...ni MARA bg duit sume abes kat shopping je..pfffttt~ hahaha tulah diri farah ain yg sebenarnya..will never ever berhenti shopping even ade duit saving pon dia gune gak...jadah haremm seyh...

actually yer lah kan aku nk cter pasal tabiat sengal aku nie..aku ade byk baju yg baru beli n baru pakai sekali dua je..pastuh nafsu shopping aku smpy balik utk aku shopping benda lain plk..pfftt~ aku ni cepat muak dgn sesuatu aw..bila dah pakai baju tuh dua tiga kali terus ase muak n bosan smpy aku ckp mcm nie kat mama "ma, ain xde baju lah nk pakai"..padahal berderet baju yg di hanger kat dlm almari nie oii...n fyi almari aku adelah almari yg terbesar drpd sume almari yg ade kat umah nie..huhu grrr~ mama pon dh bising dgn ain supaya simpan duit tuh jgn nk shopping je...baju ain dh byk kot..puihh! farah ain roselan! bila ko nak start sedar erk..=.="

baju yg paling mahal aku penah beli adelah baju ini : 
dress : butik kwn ayah
handbag : Zahra
shawl : Zahra 
wedges : Marie Claire

baju nie aku beli kat butik kawan ayah..harge dia rm150 asenye..ni lah antara baju yg paling mahal aku penah beli with my own money(not exactly my own money..its MARA) haha cantik kan?mama kate aku nmpk kurus pakai baju nie..hehe =)


dress : butik kat PD
wedges : Marie Claire
tudung : kak najihah rosli 

baju yg nie pon agak mahal gak lah...aku beli sekali dgn jubah along kaler maroon..harge dia below rm200 gak lah..hikhokkk...=P


skirt : De' Myra Shop and Moddy
peplum leopard  : De' Myra Shop and Moddy 
wedges : Marie Claire 

ok utk yg nie plk...skirt n peplum leopard both aku beli kat Moddy..combine price for those dpt around rm100 jugaklah..hewhew itu belom kire kasot yg aku pakai ag tuh..harge xpyh ckplah mmg mahal..tp ayah yg yg bayar so xase mahal sgt k..haha pffftt~ 



utk yg ini aku bukan nk tunjuk pasal coret2 aidilfitri jadah tuh..haha aku nk tunjuk baju tuh..cantik kan??this baju kurung pon around rm100 above..aku pon xingat sgt lah..suke kaler dia,dusky pink n all the glitters yg ade kat baju kurung tuh..hehe =)


jeans : Diesel
top : Romp
pashmina : bought at Cameron Highlands

ok ignore this kinda shit picture just focus to the baju n jeans k..hoho both of the closet mahal gak lah..farah ain nie jenis yg pakai capai je barang n xtgk harge ponggg =.=" huhu i think both was around >rm150 hewhew 


flora cardigan : The Sister's Project
top : along's 
jeans : Applemints 
tudung : Zahra 
kasut : Summit
handbag : Esarli (i think) 

k, yg nie plk aku nk tunjuk part cardigan tuh..aku beli online..harge rm50..love the textile, the colours, the wavy and all lah..hoho jeans tuh plk Applemints..first jeans aku beli after my weight has reduced 6kg hoyehh! haha kasut opkos lah Summit..aku gile kan Summit oii..haha total around rm150 =) 

haha tudiaa aku show sume closet aku haihh..haha but not all lah..tp tulah, kebanyakkan closet aku sume branded sbb aku ni so typical in choosing baju aw...huhu but thats not means aku xpndg yg bundle or pasar malam or non-branded..byk je yg non-branded baju2 aku oii..hahaha so jgn lah sedap2 ase nk judge aku nie materialistik oiii...huhuh ape yg pasti aku seorang yg shopaholic..xboleh tgk baju n kasut konpem nk beli..pffttt~ huhu for my future husband, i'm really sorry coz u have a big spender wifey...i can't avoid this bad habit coz its fun!but its getting worst when my money getting 00000000 huhu btw,i love u my future husband..hehe =) 

xoxo..Farah Ain..

No comments:

Post a Comment